Page MenuHomePhabricator

SigmaBotProject
ActivePublic

Members

  • This project does not have any members.
  • View All

Watchers

  • This project does not have any watchers.
  • View All

Details

Description

Tasks that involve SigmaBot (SigmaBotMH on freenode)

Recent Activity

Aug 16 2020

Dmehus created T79: SigmaBot not always displaying the username of the user being unblocked; returns User:#n, where n is the numerical value of the user somewhere.
Aug 16 2020, 11:05 PM · SigmaBot
MacFan4000 closed T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in as Resolved.
Aug 16 2020, 10:13 PM · MacFan4000, SigmaBot
Dmehus added a comment to T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.

@RhinosF1 Wow, from my including the word "block" or "blocked" on a talk page/noticeboard page? Agree with you completely when you say, "This is just abhorrent detection of blocks. I assume a broken regex."

Aug 16 2020, 9:17 PM · MacFan4000, SigmaBot
RhinosF1 renamed T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in from Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block" in to Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.
Aug 16 2020, 9:01 PM · MacFan4000, SigmaBot
RhinosF1 added a comment to T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.

It's https://meta.miraheze.org/w/index.php?title=Stewards%27_noticeboard&diff=prev&oldid=119512 that caused it

Aug 16 2020, 9:00 PM · MacFan4000, SigmaBot
RhinosF1 triaged T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in as 80 priority.
Aug 16 2020, 8:59 PM · MacFan4000, SigmaBot
RhinosF1 added a comment to T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.

This is just abhorrent detection of blocks. I assume a broken regex.

Aug 16 2020, 8:59 PM · MacFan4000, SigmaBot
RhinosF1 updated the task description for T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.
Aug 16 2020, 8:59 PM · MacFan4000, SigmaBot
RhinosF1 renamed T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in from SigmaBot reports, incorrectly, to the #cvt-feed any user that merely views a wiki's BlockLog to Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block" in.
Aug 16 2020, 8:58 PM · MacFan4000, SigmaBot
Dmehus updated the task description for T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.
Aug 16 2020, 8:49 PM · MacFan4000, SigmaBot
Dmehus created T78: Block detection on SigmaBot's CVT feed incorrectly detects anything including "block"? in.
Aug 16 2020, 8:48 PM · MacFan4000, SigmaBot
MacFan4000 created SigmaBot.
Aug 16 2020, 8:06 PM